Őszi dekorációs tippek

Őszi dekorációs tippek - A kevesebb néha több

Beköszöntött az ősz. Elkezdődött az iskola. Borongósra fordul az idő. Azonban egy jól kialakított őszi dekorációval könnyedén feldobhatjuk otthonunk hangulatát. Íme néhány olcsó és egyszerű ötlet a díszítéshez. Elég egy egy apróság, és máris vidámabb lesz a lakás.


1, Falevelek

Kézműves boltokban kaphatunk selyem faleveleket, ha ezeket képkeretbe tesszük , vagy csak önmagában elhelyezzük a könyvespolcokon, remek hangulatot varázsolnak. Faleveleket készíthetünk papírból is. Vagy préselhetjük őket. A lepréselt faleveleket csillámfestékkel még inkább feldobhatjuk.


2, Asztali díszek

Üvegedénybe rétegezzünk különböző terméseket; vörös- és barnalencsét, makkot, gesztenyét. A tetejét díszíthetjük dobozzal. Vagy egy nagyobb tálba készítsünk installációt narancssárga és fehér tökökből. A variációknak csak a képzeletünk szabhat határt.


3, Mécsesek

Az őszi estéket bearanyozza egy kis hangulat fény. Fessük, vagy ragasszuk be a befőttes üvegek oldalát valamilyen őszi motívummal, és már kész is a gyertyatartó. De a dió héját is használhatjuk mécses-tartónak


4, Őszi színek használata

Ha nem is rendezzük át minden évszakban az otthonunk, mindenképpen érdemes kicsit felpezsdíteni a hangulatot a szezonális színek, formák használatával.
Egy-egy meleg, késő őszi árnyalat máris új hangulatot ad a lakásnak. Akár nagyobb felületen alkalmazzuk, akár kisebb kiegészítőkön, tetszetős eredményt kapunk. 

Képek: Pixabay