Függönyök minden mennyiségben- ötletek, tippek

A lakás lelke- avagy egy szép függöny csodát tesz
A függöny fontos a lakás belső stílusának kialakításában.
Ráadásul a választásnál nemcsak a design, hanem funkcionalitás is fontos.Egy gyönyörű függöny teljességet, harmóniát sugároz, lelkivilágunkat tükrözi.
Fontos, olyan textíliát válasszunk, hogy szívesen létezzünk a térben, legyen az a nappali, a hálószoba vagy akár a konyha.Az idei év trendje az egyszerűség.
Kevés fodor, színes minta, inkább a változatos színek és anyagok tehetik egyedivé lakásunkat.Nagyon trendi a len, pamut és a vastagabb nem áttetsző anyagok használata.A tervezők azt javasolják, a függöny kiválasztása előtt a stílust határozzuk meg.
Fontos az is, hogy harmóniában legyen a bútorokkal, szőnyegekkel.Ötlet a hálószobába.A hálószoba, nappali mellett a gyerekszoba dísze is lehet egy szép függöny.
Itt kiemelten fontos a praktikum, hiszen a függönyök nemcsak díszek, hanem megakadályozzák a fény betörését a szobába.A mai modern konyhákra nem jellemző a függönyhasználat.
Íme egy tipp, amivel igazán stílusossá tehetjük lakásunk fontos részét.Különös, de érdekes megoldás. Függöny az utcai bejáraton.Fürdőszobai tippHa igazán biztosra akarunk menni és elérni, ne zavarjon minket a fény, kombinálhatjuk a függönyt és az elektromos árnyékolót, természetesen az egyszerűséget előtérbe helyezve.